top of page

 Ofte gir det et klarere inntrykk av hva som tilbyes ved å lese hvordan andre har opplevd det. Så her kommer det noen uttalelser fra fornøyde klienter jeg har vært så heldig å få lov til å hjelpe:

"Min datter på fire år er født med en skade på hjernen og kan av den grunn fremdeles ikke gå. Hun hadde omtrent ikke appetitt, ingen energi, beveget seg lite og hadde i tillegg timesvis med anfall hver dag (en tilstand hvor hun spenner alle muskler i hele kroppen). Hun har også hatt store søvnproblemer og vært fullstendig avhengig av movicol på grunn av konstant forstoppelse.

Jeg googlet masse for å finne råd til forbedring av kostholdet i håp om at dette vil gi henne en bedre fordøyelse, mer energi og en bedre allmenntilstand, og at dette til sammen ville føre til mindre «anfall». Jeg fulgte generelle kostholdsråd, men opplevde ingen bedring.

 

Da jeg i januar 2021 kom til Silje Eker med min datter var jeg svært fortvilet over min datters problemer. Vi tok noen blodprøver og disse viste at jeg daglig hadde gitt henne mat hun var intolerant for. Silje hjalp meg å sette opp et nytt kosthold og ga nyttige råd og god informasjon underveis.

Etter kun få uker merket vi allerede stor bedring på alle nivåer. Appetitten økte fort, fordøyelsen kom godt i gang og vi kunne redusere movicolmengden til ¼ av det vi tidligere hadde brukt. Endelig sov hun hver natt hele natta igjennom! Energinivået økte betraktelig og hun var nærmest ikke til å kjenne igjen. Jenta som tidligere satt stille og helst ikke ville bevege seg, begynte nå å klatre rundt i sofaen, ake rundt på gulvet og lære seg å reise seg alene, ivrig etter å lære å stå og gå. Tidligere var hun mye i sin egen «boble» og vi måtte bruke mye stimuli for å få kontakt. Nå har hun blitt kontaktsøkende og mye mer observant på oss rundt og hva som foregår i rommet rundt henne. Jeg opplevde også for første gang blikkontakt, dette var en fryd! Hun har en tydelig bedret allmenntilstand, med masse energi og perlehumør.

 

Tusen takk til deg Silje for at du har hjulpet min datter til et mye bedre liv!!"

Elin

"Nå våkner jeg om morgenen med mere energi og gledefølelse enn jeg har hatt på mange år! Silje har gitt meg god veiledning om å endre kost, til mere grønnsaker, mindre ris, hvitt mel, pasta og poteter. Litt endring hver dag, gjør en stor endring over tid. Grønnsaker, fisk og hvitt kjøtt, gir meg mere energi og pågangsmot. For 1 år siden hadde jeg veldig vondt oppå rista på begge føttene etter en dag på jobb, dette er også blitt bedre.

Silje er en god samtalepartner, du kan si akkurat det du tenker på. Hun hører på og gir god veiledning, og hun ser det jeg ikke sier også!

Kommer jeg ut av mine gode vaner, så vet jeg at Silje hjelper meg gjerne igjen.

Er så fornøyd med hjelpen hun har gitt meg, og vet at jeg er på rett vei, tusen takk!"

 

Jennie 60 år

bottom of page