Hvilken behandling skal du velge?

  Under første konsultasjon danner jeg meg et bilde av hva du ønsker å endre og hva du er villig til å gjøre for å få det til. Noen ønsker å gå gjennom en stor endring ved å legge om kostholdet sitt radikalt, jobbe med egen stressmestring og har klare mål for hvor de ønsker å ende opp. Disse målene kan være vektnedgang, fravær av smerter, mer energi og en fordøyelse man ikke merker så mye til. 

Andre igjen ønsker å opprettholde den gode helsen de allerede har og vil ha støtte til det, mens andre har små plager de ønsker å bli kvitt. Felles for alle som kommer til meg er at de må selv gjøre en innsats for å få det bedre!

Jeg hjelper deg, støtter deg og veileder deg med min kunnskap, men DU må gjøre jobben!

 

Jeg bruker ofte både healing og veiledning under soneterapibehandlingen, men du kan også bestille en time hvor det er kun dette som er i fokus, altså 45 minutter hvor du ligger på benken og mottar healing slik at nervesystemet ditt får ro og helbredelsen og fornyingen settes igang i kropp og sinn. Denne behandlingen inkluderer også veiledning om du ønsker det.

Jeg er like opptatt av årsaken bak ubalanse i kropp og sinn som av symptomene!

Jeg har mange svært gode erfaringer med kostomlegging og fotsoneterapi og healing hver for seg eller aller helst sammen - jeg har opplevd at det virkelig har endret folks liv til det bedre!

 

 

 

 

Les gjerne mer om de forskjellige terapiformene: